Хороскоп

Седмичен хороскоп 04.07 – 10.07

Овен

Летните месеци предразполагат за почивка, но не бързайте да организирате и да планувате нищо конкретно. Ако чувствате, че едно действие не е правилно, не го предприемайте. Подхождайте внимателно към всичко, което е свързано с финансите ви. Използвайте качествата си на отлични оратори, за да убеждавате и да водите там, където това е нужно, без да изпадате в противоречие със самите себе си. В средата на седмицата ще имате възможност за успешно изпълнение на вашите планове. А дали няма да намерите и любовта на екзотично пътешествие? Семейните – не забравяйте да обгрижвате половинката си.

Телец

Цяла седмица ще излъчвате чар и харизма. Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. На работа плувате в свои води. Вечерта ви предстои емоционална среща с любовта. Приемете подаръците, които ви се дават. Ще имате значително количество късмет. Посрещайте всичко в усмивка.

Близнаци

Седмицата ще е завладяна от любов. Вашите любовни отношения придобиват тайнственост. Дори в тях възниква нещо мистично. Работете върху детайлите на всяка започната задача и резултатът ще е на лице. Не се съмнявайте в себе си. Присъщо на близнаците е да се лутат в търсене на правилното решение, но тази седмица ще вземате решения с лекота. Има хора, които искат да ви помогнат, но има и такива, които са единствено завистливи. Усмихвайте се на предизвикателствата. Сгответе си нещо екзотично и поглезете половинката си.

Рак

Новите запознанства са предпоставка за среща с важен човек, а дори и половината Ви в живота. Ако осъзнаете, че голяма част от проблемите не са реални, а са плод на въображението ви, ще ви олекне. Ако започне нещо да ви тревожи, намерете с какво да се разсеете – книга, нов курс, попълване на кръстословица. Душевното спокойствие е път към хармония и здраве. Заслужавате почивка от дългата работна седмица. Харесайте си дестинация и избягайте от света за ден-два. Време е да се поглезите с морска храна и любимо питие. Ще се радвате на материални придобивки. Ценете това, което имате.

Лъв

Седмицата започва с предупреждение- не харчете пари без важна причина. Предизвикателствата ви мобилизират и ще стабилизирате финансовото си състояние, когато вземете правилните решения. Помислете за лека почивка и следете здравето си. Месецът е чудесен за пътуване, но не прекалявайте с разточителните забавления. Реагирайте уравновесено, защото може да получите отчуждаване и хладно отношение в личен план. Не трябва да криете мнението си, просто да го представите по-деликатно. Започнете ново хоби, прочетете отново любима книга.

Дева

Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Ако започнете нова връзка, тя може да бъде доста вълнуваща и по всяка вероятност да се промените в добра насока. Седмицата ще премине добре, ако малко се съобразите с нуждите на другите. В това време от годината е добре да изяснете отношенията в семейството си. Що се отнася до работата и финансите, месецът ще е много благоприятен за вас. Не пътувайте много, отдайте се на семейни моменти и стойте на сянка.

Везни

Седмица на общуване, пътешествия и сделки. Натоварени сте на работа, но спокойно – почивката чука на вратата. В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и в средата на седмицата ще имате приятни изживявания. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете себе си без да се възгордявате от това.

 

Скорпион

Ще се стараете да се освободите от всичко, което ви пречи да се отпуснете. Ценете това, което имате. Мислете рационално, сравнявайки всички плюсове и минуси. Бъдете уверени, че днес където не отидете – там няма да имате успех. Така ще е цяла седмица. Въпреки това все пак внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Не се претоварвайте излишно, а само колкото е нужно. След работа не се натоварвайте физически,Оценявайте това, което ви носят коректните партньорски взаимоотношения и ги съхранявайте. Пазете се от излишни емоции.

Стрелец

Време е за промени. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Обратното може да е свързано с кавги и противоречия. Началото на седмицата е много подходящо време за ново начало. Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако сте решили да спортувате, това е точната седмица, в която да започнете.

Козирог

Освободете си време за повече моменти с любимия човек. Седмицата ще бъде натоварена, а за някои дори и изморителна. Идеите в работен план са добри, но е необходима смелост за да ги наложите. Обръщайте повече внимание на личния си живот, не всичко е работа. Грижете се за здравето си. Направете нещо различно и неочаквано. В края на седмицата ще получите неочакван жест от още по-неочаквана личност. Помислете за здравето си и как да повишите здравословния начин на живот.

Водолей

Вие знаете всичко. Имате високите стремежи и амбиции, а заедно с това ще растат и претенциите Ви. Хората ще Ви се възхищават. Тази седмица ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението ви. Не разчитайте само на съдбата – няма да са излишни малко повече смелост и активност от ваша страна. Извършените в точния момент действия ще дадат резултат и е твърде вероятно сравнително лесно и без много усилия да постигнете желаното от вас. Вместо да избирате нова насока на развитие, си дайте малко време за почивка.

Риби

Всички ситуации, с които ще се сблъскате тази седмица, няма да са достатъчно изяснени. Винаги ще ви убягва нещо и се въздържайте от резки коментари. Звездите вещаят положителни емоции и изненади. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Харчите пари за семейството и дома, не е лошо да се сдобиете с нещо лично. Разхлаждащите коктейли са чудесни за сезона, но не прекалявайте с леда, пазете здравето си. Нервният стрес може да повлияе на качеството на съня. Релаксирайте и се доверете на природни продукти.