ЛюбопитноХороскоп

Седмичен хороскоп 18.07 – 24.07

Овен

Седмицата ще премине с безпочвени тревоги. За да разсеете отрицателни мисли трябва да си намерите ново хоби – разходете се в приятна компания или се ангажирайте с нещо, което да ви увлече максимално. Грижете се добре за здравето си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Създавате добри взаимоотношения с хората, това е добре за обкръжението ви. Добре е да вярвате малко повече в себе си. Отстоявайте убежденията и идеите си, това ще е във ваша полза. Не се включвайте в интриги. Дамите от зодията ще имат възможност да се срещнат със скъпи, за тях, хора.

Телец

Седмицата е позитивна, но и работата е много. Има риск да се превърнете в обект на слухове или на интриги, но с безразличие ще накажете злосторниците. Проверявайте внимателно получената информация и не вярвайте на всичко, което ви казват. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. В средата на седмицата късметът ще Ви следва и в любовта. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Извисете се над дребните неща, седмицата е благоприятна да научите нещо ново.

Близнаци

Ще имате успех през идната седмица. Очакват ви парични постъпления, ако успеете да завършите задачите си на време. Седмицата е благоприятна за бизнес пътувания. Нищо не би ви попречило да съчетаете полезното с приятното и да починете активно. Ако изпаднете в лошо настроение не го пренасяйте върху любимия човек. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си и в почивните дни се отдайте на почивка с любима книга.

Рак

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота, така ще е цяла седмица. Любовта ще ви следва навсякъде, но не се главозамайвайте. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да берете плодовете на вашия труд. Срядата може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да контролирате решенията им. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Лъв

Седмицата ще е чудесна за активен труд и физическо натоварване. Време е за разрешаване на спешни финансови проблеми. Упорити сте, дори и през тежката седмица, която ви чака. Ще минете през нея като фурия и дори ще ви остане време за почивка. Любимо занимание в приятна компания ще ви отпусне и извиси духовно. Предстоят изненади в личен план. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще помъдреете.

Дева

Днес дамите ще се сблъскат с нови романтични преживявания. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението ви. Не разчитайте само на съдбата – няма да са излишни малко повече смелост идната седмица. Извършените в точния момент действия ще дадат резултат и е твърде вероятно сравнително лесно и без много усилия да постигнете желаното от вас. Здрав дух-здраво тяло, спортувайте повече.

Везни

Звездите вещаят динамична седмица. Въпреки горещините, ще пътувате и ще се любувате на различни красиви места. Разнообразни възможности за реализация ще ви накарат да вземете важно решение. Мнозина от вас ги очакват добри парични постъпления. Моментът е особено подходящ за започването на нови начинания, свързани със значителни инвестиции. Това ви ангажира с поемането на по-големи отговорности. Не забравяйте, че семейството също е от значение, макар че до скоро е било на заден план. Здравето ви ще бъде добре, но ще се усети спад в настроението си.

Скорпион

Седмицата вещае успех за Скорпионите. Сами ще наклоните везната към какво да е насочен този успех – семейство или бизнес. Трябва да вземете важно решение, с опасност да се отдалечите от любовта. Не се разсейвайте. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще ви направят по-забързани и активни. Намерете време за любимо занимание и не показвайте жилото си толкова често. Смиреността е добродетел.

Стрелец

Мъжете под този знак, ще имат интензивна седмица. Интересна среща, с още по-интересна компания може да се осъществи края на седмицата. Не е изключен нов любовен романс или възраждане на стара романтична връзка. Не е седмица за големи финансови решения. Разхождайте се повече и се отдайте на дейности сред природата. Почивката, която планувате, ще протече много по-добре в приятелска компания. Свободолюбивите стрелци трябва да се замислят за свиване на семейно гнездо и деца. Но всяко решение трябва да се вземе отговорно със сигурен партньор.

Козирог

Здравето е на спадове и възвишения. Пазете се от слънцето и се отдайте на закрити дейности. Чудесна седмица за почистване на дома. Бъдете по-гъвкави и примиряващи се в отношенията със семейството си. Те не са виновни за вашите проблеми. Само съзнанието ви превръща маловажните проблеми в тревога. Отидете на кино. В края на седмицата ви предстоят приятни изненади. Не глезете прекалено децата. Показвайте, че ги обичате с думи и дела, не с подаръци.

Водолей

В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи. Тази седмица е точно под щастлива звезда. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Бъдете оптимисти. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Всичко, което ще Ви се случи в средата на седмицата ще е потвърждение на вашите надежди и отговор на усилената Ви работа. Професионалните ви задължения изискват да сте съсредоточени в задачите си. Очаква ви мила изненада от близък човек. Помислете за недвижим имот, това е голяма, но необходима инвестиция в бъдещето.

Риби

Седмицата е положителна, въпреки горещините. Грижете се добре за здравето си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Пътуванията ще са ви досадни, затова се опитайте да ги отложите. Не правете рисковани инвестиции. Решенията, които вземате за дома, трябва да са съобразени с половинката ви. Хранете се здравословно.