ЛюбопитноХороскоп

Седмичен хороскоп 22.08 – 28.08

Овен

Създавате добри взаимоотношения с хората, това е добре за обкръжението ви, както и помага да разширите обхвата на интересите си. През цялата седмица отстоявайте убежденията и идеите си, това ще е във ваша полза. Не се включвайте в интриги. Промяна в работата ще ви изненада. Ще ви изненада и отношението на приятели.

Телец

Седмицата е идеална за разрешаване на спешни финансови проблеми. Спрете да разчитате на близките хора, а вземете живота и решенията си във ваши ръце. Последно време ви липсва увереност. Спомнете си, че лъвът е царят на джунглата и това ще ви помогне да се справите със задачите, които стоят пред вас. Бъдете повече мечтатели, но не забравяйте да мислите рационално. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще помъдреете.

Близнаци

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Нова седмица – ново начало – нови предизвикателства. Седмицата е благоприятна за бизнес, но и за пътувания с различна цел. В края на седмицата се постарайте, дори и с цената на повече усилия, да завършите важни делови проекти. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си и в почивните дни се отдайте на релакс с любима книга.

Рак

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота, така ще е цяла седмица. Любовта ще ви следва навсякъде, но не се главозамайвайте. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да берете плодовете на вашия труд. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Вести, свързани със семейството ще ви сплотят и съберат отново заедно.

Лъв

Ще имате успех през идната седмица. Очакват ви парични постъпления, ако успеете да завършите задачите си на време. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. В средата на седмицата късметът ще Ви следва и в любовта. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Вие израствате като личност, съзрява и вашият характер. Празнувайте хубавите поводи умерено.

Дева

Ценете повече хората от екипа, в който се намирате. Всеки в една работна група е важен, от лидера, до изпълнителите. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен романс или възраждане на стара романтична връзка. Не е седмица за големи финансови решения. Разхождайте се повече и се отдайте на дейности сред природата. Да сте затворени между 4 стени не ви се отразява добре.

Везни

Упорити сте, дори и през тежката седмица, която ви чака. Професионалните ви задължения изискват да сте съсредоточени в задачите си. Любимо занимание в приятна компания ще ви отпусне и извиси духовно. Предстоят изненади в личен план. Ще срещнете стари приятели, но не всички ще са тези истински приятели, които са били. Гледайте позитивно на нещата от живота, отидете на почивка.

Скорпион

Седмицата вещае успех за Скорпионите. Не се разсейвайте. Това може да доведе до парични загуби. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще ви направят по-забързани и активни. Склонността ви към флиртове може да завърти нечия глава и накрая да остави лоши чувства. Бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Спортувайте през идната седмица, все пак ви очакват летни морски приключения.

Стрелец

Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете по-гъвкави и примиряващи се в отношенията със семейството си. Те не са виновни за вашите проблеми. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да ви е от полза. Ще сте настроени по-скоро любовно, отдайте се на желанието за романтична и спокойна вечер с любим човек. Пробвайте нов вид вино, може да останете очаровани.

Козирог

Разнообразни възможности за реализация ще ви накарат да вземете важно решение. Мнозина от вас ги очакват добри парични постъпления. Моментът е особено подходящ за започването на нови начинания, свързани със значителни инвестиции. Помислете за недвижим имот, това е голяма, но необходима инвестиция в бъдещето. Не забравяйте, че семейството също е от значение, макар че до скоро е било на заден план. Здравето ви ще бъде добре, но ще се усети спад в настроението ви.

Водолей

Още една успешна седмица за Водолеите, все едно ви върви „По вода“. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Всичко, което ще Ви се случи в средата на седмицата ще е потвърждение на вашите надежди и отговор на усилената Ви работа. По-упоритите мъже от зодията лесно ще си намерят подходяща половинка. Това може да е началото на пламенна и истинска любов.

Риби

На проявявайте щедростта си. Очаква ви мила изненада от близък човек. Въпреки опитите да ви „подлеят вода“, ще се справяте блестящо и отново печелите завистта на обкръжението. Бъдете по-уверени в решенията си. Здравето ви се колебае, подкрепете го с витаминозни напитки. Ще имате много работа, но ще се намерят и хора, които са готови да ви помогнат.