ЛюбопитноХороскоп

Седмичен хороскоп 29.08 – 04.09

Овен

В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи. Краят на лятото ще е начало за нови емоции. Дали ще е в личен план, времето ще покаже. Само вие можете да го предизвикате. Тази седмица е точно под щастлива звезда. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Бъдете оптимисти. Отделете време за интелектуалните си необходимости.

Телец

Професионалните ви задължения изискват да сте съсредоточени в задачите си, през цялата седмица. Очаква ви мила изненада от близък човек. Здравето е на спадове и възвишения. Направете си екскурзии на открито. Бъдете по-гъвкави и примиряващи се в отношенията със семейството си. Те не са виновни за вашите проблеми. Само съзнанието ви превръща маловажните проблеми в тревога.

Близнаци

Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще помъдреете. Седмицата ще е чудесна за активен труд и физическо натоварване. Време е за разрешаване на спешни финансови проблеми. Упорити сте, дори и през тежката седмица, която ви чака. Ще минете през нея като фурия и дори ще ви остане време за почивка. Любимо занимание в приятна компания ще ви отпусне и извиси духовно. Предстоят изненади в личен план. Чудесна седмица за почистване на дома.

Рак

Тази седмица дамите ще се сблъскат с нови романтични преживявания. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но не се доверявайте сляпо. Не разчитайте само на съдбата – няма да са излишни малко повече смелост в действията. Извършените в точния момент действия ще дадат резултат и е твърде вероятно сравнително лесно и без много усилия да постигнете желаното от вас. Здрав дух-здраво тяло, спортувайте повече.

Лъв

Ще имате успех на работа, през следващата седмица. Очакват ви парични постъпления, ако успеете да завършите задачите си на време. Нищо не би ви попречило да съчетаете полезното с приятното и да починете активно. Ако изпаднете в лошо настроение не го пренасяйте върху любимия човек. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си и в почивните дни се отдайте на почивка с любима книга. В края на седмицата ви предстоят приятни изненади. Не глезете прекалено децата. Показвайте, че ги обичате с думи и дела, не с подаръци.

Дева

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота, така ще е цяла седмица. Любовта ще ви следва навсякъде, но не се главозамайвайте. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да берете плодовете на вашия труд. Срядата може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Везни

Седмицата вещае успех за везните и е благоприятна за бизнес пътувания. Сами ще наклоните везната към какво да е насочен този успех – семейство или бизнес. Трябва да вземете важно решение, с опасност да се отдалечите от любовта. Не се разсейвайте. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще ви направят по-забързани и активни. Отидете на кино и се хранете здравословно.

Скорпион

Звездите вещаят динамична седмица. Ще се любувате на различни красиви места. Разнообразни възможности за реализация ще ви накарат да вземете важно решение. Мнозина от вас ги очакват добри парични постъпления. Моментът е особено подходящ за започването на нови начинания, свързани със значителни инвестиции. Това ви ангажира с поемането на по-големи отговорности. Здравето ви ще бъде добре, но ще се усети спад в настроението си.

Стрелец

Жените под този знак, ще имат интензивна седмица. Мъжете ще се радват на внимание от другия пол. Интересна среща, с още по-интересна компания може да се осъществи края на седмицата. Не е изключен нов любовен романс или възраждане на стара романтична връзка. Почивката, която планувате, ще протече много по-добре в приятелска компания. Свободолюбивите стрелци трябва да се замислят за свиване на семейно гнездо и деца. Но всяко решение трябва да се вземе отговорно със сигурен партньор.

Козирог

Седмицата е положителна ако не забравите, че семейството също е от значение, макар че до скоро е било на заден план. Грижете се добре за здравето си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Не правете рисковани инвестиции. Решенията, които вземате за дома, трябва да са съобразени с половинката ви. Посетете проднини, не прекалявайте с храната и четете любима книга. В края на седмицата ще сте удовлетворени от себе си.

Водолей

Седмицата ще премине с безпочвени тревоги. За да разсеете отрицателни мисли трябва да си намерите ново хоби – разходете се в приятна компания или се ангажирайте с нещо, което да ви увлече максимално. Грижете се добре за здравето си. Създавате добри взаимоотношения с хората, това е добре за водолеите. Добре е да вярвате малко повече в себе си. Отстоявайте убежденията и идеите си, това ще е във ваша полза. Не се включвайте в интриги.

Риби

Седмицата е позитивна, но и работата е много. Има риск да се превърнете в обект на слухове или на интриги. Подмите е с усмивка. Вие сте риби, нека опитат да ви „подлеят вода“. Проверявайте внимателно получената информация и не вярвайте на всичко, което ви казват. В средата на седмицата късметът ще Ви следва в любовта. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми.