ЛюбопитноХороскоп

Седмичен хороскоп – 25.07 – 31.07

Овен

Създавате добри взаимоотношения с хората, това е добре за обкръжението ви, както и помага да разширите обхвата на интересите си. През цялата седмица отстоявайте убежденията и идеите си, това ще е във ваша полза. Промяна в работата ще ви изненада, не за всички промяната ще е приятна, но промените често са наложителни. Променете мирогледа си и светът ще е едно по-добро място. Не се самосъжалявайте.

Телец

Ще имате успех през идната седмица. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. В средата на седмицата късметът ще Ви следва и в любовта. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Понякога е добре телецът да превъзмогне егото си.

Близнаци

Седмицата ще е гореща, бъдете внимателни по време на пътуванията си. А поводи ще има много. Любовта ще ви следва навсякъде, но не се главозамайвайте. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да берете плодовете на вашия труд. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури.

Рак

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Нова седмица – ново начало – нови предизвикателства. Седмицата е благоприятна за бизнес, но и за пътувания с различна цел. В края на седмицата се постарайте, дори и с цената на повече усилия, да завършите важни делови проекти. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си и в почивните дни се отдайте на релакс с любима книга.

Лъв

Седмицата е идеална за разрешаване на спешни финансови проблеми. Спрете да разчитате на близките хора, а вземете живота и решенията си във ваши ръце. Последно време ви липсва увереност. Спомнете си, че лъвът е царят на джунглата и това ще ви помогне да се справите със задачите, които стоят пред вас. Бъдете повече мечтатели, но не забравяйте да мислите рационално. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще помъдреете.

Дева

Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Извисете се над дребните неща, седмицата е благоприятна да научите нещо ново. Бъдете по-гъвкави и примиряващи се в отношенията със семейството си. Те не са виновни за вашите проблеми. Ще имате много работа, но ще се намерят и хора, които са готови да ви помогнат. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да ви е от полза.

Везни

Упорити сте, дори и през тежката седмица, която ви чака. Ще минете през нея като фурия и дори ще ви остане време за почивка. Любимо занимание в приятна компания ще ви отпусне и извиси духовно. Ще сте настроени по-скоро любовно, отдайте се на желанието за романтична и спокойна вечер с любим човек. Пробвайте нов вид лятно питие, може да останете очаровани. Предстоят изненади в личен план. Ще срещнете стари приятели, но не всички ще са тези истински приятели, които са били.

Скорпион

Разнообразни възможности за реализация ще ви накарат да вземете важно решение. Гледайте позитивно на нещата от живота, прочетете любима книга. Мнозина от вас ги очакват добри парични постъпления. Моментът е особено подходящ за започването на нови начинания, свързани със значителни инвестиции. Това ви ангажира с поемането на по-големи отговорности. Не забравяйте, че семейството също е от значение, макар че до скоро е било на заден план.

Стрелец

Въпреки опитите да ви „подлеят вода“, ще се справяте блестящо и отново печелите завистта на вашите колеги. На проявявайте щедростта си. Професионалните ви задължения изискват да сте съсредоточени в задачите си. Очаква ви мила изненада от близък човек. Помислете за недвижим имот, това е голяма, но необходима инвестиция в бъдещето. Бъдете по-уверени в решенията си. Здравето ви ще бъде добре, но ще се усети спад в настроението ви.

Козирог

Седмицата вещае успех за Козирозите. Не се разсейвайте. Това може да доведе до парични загуби. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще ви направят по-забързани и активни. Склонността ви към флиртове може да завърти нечия глава и накрая да остави лоши чувства. Бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Спортувайте през идната седмица, все пак ви очакват летни морски приключения.

Водолей

Още една успешна седмица за Водолеите, все едно ви върви „По вода“. Всеки в една работна група е важен, от лидера, до изпълнителите. Жените от знака ги очаква интересна среща. По-упоритите мъже от зодията лесно ще си намерят подходяща половинка. Това може да е началото на пламенна и истинска любов.

Риби

Ценете повече хората от екипа, в който се намирате. Не е изключен нов любовен романс или възраждане на стара романтична връзка. Не е седмица за големи финансови решения. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Всичко, което ще Ви се случи в средата на седмицата ще е потвърждение на вашите надежди и отговор на усилената Ви работа. Разхождайте се повече и се отдайте на дейности сред природата.